Opravy praček

Články

JAK POSTUPOVAT PŘI VÝBĚRU NOVÉ PRAČKY?

Zamyšlení nad tím, zda volit pračku plněnou vrchem (dveře shora) nebo pračku s předním plněním (dveře zepředu na pračce).

Pozor na podvodníky opraváře

Již v mnoha případech se na nás zákazník obrátil s prosbou, co má dělat, že u něho byl opravář pračky, který si sice vzal peníze, ale pračku neopravil. A dokonce z ní třeba odnesl s sebou náhradní díl s tím, že jej musí sehnat. Opravář se již více neukázal, a zákazníkovi zbyla akorát rozebraná nefunkční pračka a peněženka lehčí o pár stokorun. Zákazník samozřejmě neměl ani žádnou opravenku, ani kontakt na povedeného opraváře, takže mu zbyly jen oči pro pláč. V lepším případě u jiného zákazníka si opravář evidentně nevěděl rady se závadou pračky, tak sdělil zákazníkovi, že to bude určitě programátorem, který on prý nemá, a ať si onen díl zákazník někde sežene a vymění sám. Samozřejmě, že i za tuto „službu“ si nechal patřičně zaplatit. Ve výsledku jiný servis zjistil, že tam je programátor zcela v pořádku, a závada byla jinde, pračku opravili, a zákazníka tato druhá oprava vyšla mnohem levněji, než kdyby dal na rady onoho podvodníka.

Jak pečovat o pračku, aby vydržela co nejdéle

Jak pečovat o pračku, aby vydržela co nejdéle. Toto je otázka, kterou si pokládá stále více hospodyň.

Stará pračka - opravit, či vyměnit za novou

Také patříte k těm, co se neradi loučí s věcí, která jim léta dobře sloužila, jsou na ni zvyklí a nechtějí vyhazovat peníze za něco nového? Pak Vám nabízím několik vodítek, které by Vám měly pomoci při rozhodování.

eShop a Nový občanský zákoník

Funkce praček

Spotřeba a účinnost

Kam umístit pračku ?

Jak postupovat při výběru nové pračky ?

Poplatek za likvidaci historického elektrozařízení

Zásady reklamace

Index energetické účinnosti (EEI)